Κυκλοφορεί με βράχο 40 κιλών στο κεφάλι του για να χάσει βάρος!

Ένας 54χρονος Κινέζος από την πόλη Jilin, έχει γίνει πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της χώρας τις τελευταίες μέρες καθώς έχει βρει ένα ιδιαίτερο τρόπο για να αδυνατίσει. Έχει πάρει κυριολεκτικά τους δρόμους με μια πέτρα 40 κιλών πάνω στο κεφάλι του προκειμένου να καίει περισσότερες θερμίδες κατά την διάρκεια του περπατήματος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια με αυτή την μέθοδο έχει καταφέρει να χάσει περισσότερα από 30 κιλά!

ψη2

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν ο Yan κοιτάχτηκε ένα πρωί στον καθρέφτη και αποφάσισε ότι τα 115 κιλά που είχε πάνω του έπρεπε να φύγουν γρήγορα και με φυσικό τρόπο χωρίς να χρησιμοποιήσει χάπια αδυνατίσματος ή άλλες μεθόδους αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.. Έτσι ξεκίνησε να περπατάει κάθε πρωί μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων για να πηγαίνει στην δουλειά του, και σε σύντομο διάστημα είδε ότι αυτός ο πρωινός του περίπατος σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή άρχισε να έχει αποτελέσματα στην απώλεια βάρους.

ψη3

 

Τότε ήταν που το πήγε ένα βήμα παραπέρα, και αποφάσισε να τοποθετήσει μια πέτρα στο κεφάλι του προκειμένου το επιπλέον βάρος να “δυσκολέψει” περισσότερο την πρωινή του άσκηση καίγοντας πολύ περισσότερες θερμίδες και χάνοντας βάρος με γρηγορότερους ρυθμούς…

ψη4

 

Από τότε αυτός και η 40 κιλών πέτρα είναι αχώριστοι, καθώς δεν περνάει μέρα που δεν θα βγει για έστω και μια σύντομη βόλτα με την πέτρα στο κεφάλι του..

 

 

 

 

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress