ΚΡΥΦΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ

Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Έλεν Μίρεν, Μάικλ Πένια, Ναόμι Χάρις, Τζέικομπ Λάτιμορ

Ημερομηνία Εξόδου: 22 Δεκεμβρίου 2016

 

Teaser Trailer: https://youtu.be/uVdS9_VaXV0

Official Trailer: https://youtu.be/peUEV0r7qX0

 

 

Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη (Γουίλ Σμιθ) βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή. Την ώρα που οι συνάδελφοι και φίλοι του προσπαθούν να τον πλησιάσουν, ο ίδιος αναζητεί απαντήσεις στο σύμπαν, γράφοντας γράμματα στην Αγάπη, τον Χρόνο και τον Θάνατο. Αλλά, μόνο όταν οι σκέψεις του φέρουν απροσδόκητες για τον ίδιο απαντήσεις, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως αυτές οι σταθερές συνδέονται στις ζωές όλων, και πως ακόμη και η πιο βαθιά απώλεια, μπορεί να αποκαλύψει στιγμές με νόημα και ομορφιά.

Στην ταινία «Κρυφή Ομορφιά» πρωταγωνιστεί ένα all-star καστ, ανάμεσα στους οποίους οι Γουίλ Σμιθ («Suicide Squad», «Concussion»), Έντουαρντ Νόρτον («Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance]»), Κίρα Νάιτλι («The Imitation Game»), Μάικλ Πένια («The Martian»), Ναόμι Χάρις («Spectre») και Τζέικομπ Λάτιμορ («The Maze Runner»). Μαζί τους οι βραβευμένες με Όσκαρ, Κέιτ Γουίνσλετ («The Reader», «Steve Jobs») και Έλεν Μίρεν («The Queen», «Trumbo»).

Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Ντέιβιντ Φράνκελ («Dear Diary», «The Devil Wears Prada»), σε πρωτότυπο σενάριο του Άλαν Λόεμπ («Wall Street: Money Never Sleeps», «21»).

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress