Καλοκαιρινά καλλιτεχνικά Camp από τις Μορφές Έκφρασης

2 υπέροχα Καλοκαιρινά καλλιτεχνικά Camp από τις Μορφές Έκφρασης  για τα παιδιά που θα μείνουν στην πόλη!
Για 3η χρονιά οι Μορφές Έκφρασης καλούν κοντά τους τα παιδιά που θα μείνουν κατά την πρώτη περίοδο των διακοπών στην πόλη, για να περάσουν αξέχαστα πρωινά με παιχνίδι, πολιτισμό, τέχνη και φίλους!
Μετά τις πολύ πετυχημένες προηγούμενες 2 χρονιές οι Μορφές Έκφρασης εγκαινιάζουν έναν νέο θεσμό, το 1ο καλλιτεχνικό camp στο δάσος!
Έτσι αναλόγως τον τύπο και τον χαρακτήρα του παιδιού σας, αλλά και τον τόπο διαμονής σας,  μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο camp που δημιούργησαν για φέτος το καλοκαίρι οι Μορφές Έκφρασης και να χαρίσετε στα παιδιά σας υπέροχα και δημιουργικά καλοκαιρινά πρωινά!
Το πρώτο camp θα συνεχίσει την παράδοση της περιοχής της Πλάκας και θα γίνει φέτος στο ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, δίπλα στο μετρό Ακρόπολης) όπου μια φανταστική και δροσερή αυλή θα φιλοξενήσει 20 περίπου μικρούς εξερευνητές της τέχνης!
Ενώ το δεύτερο  camp θα λειτουργήσει στον Βοτανικό κήπο του Χαϊδαρίου, όπου το δάσος και η φύση θα φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στην καλλιτεχνική τους φύση, στη διάθεση τους για επικοινωνία και έκφραση!
Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα καλλιτεχνικά μας camp θα σας παρακαλούσαμε να μας καλέσετε προκειμένου να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3464903, 210 3464002
ή στείλετε μας ένα e-mail στο morfesekfrasis@gmail.com
Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται από 100-70€ ανά εβδομάδα
Λίγα λόγια για την φιλοσοφία του camp…
Οι Μορφές Έκφρασης, επιχειρούν για 3η χρονιά την λειτουργία ενός καλοκαιρινού καλλιτεχνικού Camp. Η προηγούμενη εμπειρία μας,  που ήταν γεμάτη από όμορφες στιγμές, μας έδωσε πνοή για νέες αναζητήσεις , αλλά και όρεξη για δημιουργία.
Θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα στα παιδιά, που θα μείνουν στην πόλη, να περνάνε ευχάριστα τα πρωινά τους, με καλούς νέους φίλους, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, και με πολύ όμορφα θέματα και ερεθίσματα για τη ζωή τους. Βασικό μας μέλημα είναι να αναπτύξουν την ικανότητα τους για επικοινωνία, να κατανοήσουν περισσότερα για τη ζωή, να έρθουν σε επαφή με καλλιτεχνικές δράσεις που εξυψώνουν την προσωπικότητα τους καθώς και την φαντασία τους και την μετατρέπουν σε έργα…
Φέτος το κεντρικό μας θέμα θα είναι η ίδια η έννοια του Πολιτισμού, πολιτισμός που αποκτά διαφορετικά χρώματα και σχήματα πάνω στον πλανήτη… πολιτισμός που γίνεται φιλιά, σύμπραξη , συνύπαρξη, αλληλοβοήθεια, ανταλλαγή αλλά  και παιχνίδι! Μέσα από παραμύθια, τραγούδια, χορούς και κατασκευές θα εξερευνήσουμε και θα εμπνευστούμε για να δημιουργήσουμε την δική μας πολιτιστική πρόταση!
Συνάντηση των παιδιών με καλλιτέχνες και δημιουργούς:
Οι εμψυχωτές των προγραμμάτων μας είναι όλοι καλλιτεχνες – παιδαγωγοί και θα μεταφέρουν στα παιδιά γνώσεις αλλά το κυριότερο την αγάπη τους για τη δημιουργία και την καλλιέργεια του νου και του σώματος μέσα από καλλιτεχνικά παιχνίδια,  μουσικής, θεάτρου, χορού αλλά και εικαστικών!!!
Ο στόχος μας:
«Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στα παιδιά να καταλάβουν τον κόσμο, να τον αισθανθούνε και να αναπτύξουν την ορμή τους για μια καλύτερη ζωή, όπου η ειρήνη και ο πολιτισμό, η επικοινωνία και ομορφιά θα μπορούν να διέπουν τις σχέσεις των ανθρώπων. Τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν για να μπορούνε να τα καταφέρουνε, ας τους δώσουμε γνώση και εφόδια για τη ζωή του μέλλοντος, την δική τους ζωή!»
Θωμάς  Κινδύνης: Ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής των Μορφών Έκφρασης
Άννα Σ. Τζίμα: Δημιουργός και συντονίστρια του προγράμματος «Καλοκαιρινό καλλιτεχνικό Camp»
Βλασία Βερβέρη: Υπεύθυνη επικοινωνίας με τους γονείς

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress