Ιπτάμενα παλάτια!

Για τους περισσότερους από εμάς, ένα αεροπορικό ταξίδι περιορίζεται στην οικονομική θέση δίπλα στο παράθυρο ή στον διάδρομο του αεροσκάφους, με ένα γεύμα (ψάρι ή κρέας) και λίγο κρασί.. Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία ταξιδιωτών που απολαμβάνουν ένα αεροπορικό ταξίδι πέντε αστέρων, με υπερπολυτελή αεροσκάφη και σέρβις πεντάστερων ξενοδοχείων.. Σας παρουσιάζουμε τα πέντε κορυφαία ιδιωτικά τζετ του πλανήτη..

 Cessna Citation Longitude

Το ιδιωτικό τζετ της εταιρείας Cessna, μπορεί να μεταφέρει μέχρι 12 επιβάτες, και διαθέτει μια πολυτελή καμπίνα με μηχανή espresso και gadgets τελευταίας τεχνολογίας.. Η τιμή του τζετ είναι 25 εκατομμύρια ευρώ..

 

3453

jet2 jet3

 

jet1

 

Airbus ACJ319

H Γαλλική εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών, σχεδίασε το ΑCJ319, που μπορεί να μεταφέρει μέχρι 8 επιβάτες και διαθέτει  μία από τις μεγαλύτερες καμπίνες αεροσκαφών της ίδιας κατηγορίας. Για να αγοράσετε ένα Airbus ACJ319 θα χρειαστείτε μόλις 110 εκατομμύρια ευρώ..

 

90 air1 air2 air3

 

 Gulfstream G650

Τo τζετ της εταιρείας Gulfstream, μπορεί να μεταφέρει άνετα μέχρι 10 επιβάτες, και να τους προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πτήσης, με όλα τα καθίσματα να μετατρέπονται σε κρεβάτια και πρωτοποριακό σχεδιασμό κάνοντας το συγκεκριμένο αεροσκάφος ένα από τα πιο δημοφιλή μεταφορικά μέσα του διεθνούς τζετ σετ. Η τιμή του ξεκινάει από τα 80 εκατομμύρια ευρώ..

δσ

γ1 γ2 γ3

Embraer Lineage 1000E

Το αεροσκάφος που διαθέτει την δικιά του κρεβατοκάμαρα.. και μπορεί να μεταφέρει μέχρι 12 άτομα σε όλα τα μέρη του πλανήτη με την τιμή του να ξεκινάει από 85 εκατομμύρια ευρώ..

μαιν

 

ε1 ε2 ε3

 

Boeing 747-8 VIP

 

Το μεγάλο “ξαδερφάκι” του Air Force One (το αεροσκάφος του προέδρου των ΗΠΑ), είναι ο “βασιλιάς” των ιδιωτικών τζετ με τους πελάτες του να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.. Το γιγάντιο τετρακινητήριο αεροσκάφος, διαθέτει δύο σουίτες, τραπεζαρία, μπαρ, κουζίνα, τρία μπάνια με ντουζιέρες και γραφείο εξοπλισμένο με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας. Η τιμή του αεροσκάφους ξεκινάει από 350 εκατομμύρια ευρώ στην βασική του λιτή… έκδοση..

USA/

 

β1 β2 β333

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress