Η Microsoft έβγαλε τα Lumia από… τη βιτρίνα

Σε μια κίνηση που θα ενοχλήσει αρκετούς προχώρησε η Microsoft, αφού αφαίρεσε την κατηγορία “Lumia” από το επίσημο online κατάστημά της για τις ΗΠΑ. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε ακριβώς έγινε αυτή η αλλαγή, είναι ωστόσο πρόσφατη.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις ομώνυμες συσκευές βέβαια υπάρχουν ακόμα στον ιστότοπο, έχουν όμως κρυφτεί σε άλλο υπομενού, που δεν βρίσκεται στη… βιτρίνα του website.

Είναι μάλλον απίθανο η αλλαγή αυτή να έγινε από λάθος και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο κολοσσός από το Redmond επιχειρεί σταδιακά να αποσύρει τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων από την αγορά – ή έστω να στρέψει μακριά από αυτή τα βλέμματα των καταναλωτών, τουλάχιστον όσων αφορά στις ΗΠΑ.

Η αλλαγή αυτή συνάδει με τις πρόσφατες ανακοινώσεις στελεχών της εταιρείας, που θέλουν την αγορά των smartphones να μην αποτελεί προτεραιότητά της για το επόμενο έτος, αλλά και την διακοπή των εργασιών του τμήματος φορητών συσκευών της στη Φινλανδία.

Πάντως, σε λίγους μήνες αναμένεται να ανακοινωθεί η κυκλοφορία των πρώτων Surface Phones, που βέβαια, κρίνοντας από τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους, δεν θα απευθύνονται στον απλό χρήστη, αλλά μάλλον θα αποτελούν προτάσεις για επαγγελματίες και power users.

Πηγή: e-pcmag.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress