Η Google έφτασε και στα νησιά Φερόες!

Oι κάτοικοι των νήσων Φερόες είχαν στείλει εδώ και ένα χρόνο πολλά αιτήματα στην Google προκειμένου να συμπεριλάβει το οδικό δίκτυο των νησιών στο πρόγραμμα Google Street View, όπου με την βοήθεια μιας υπερσύγχρονης κάμερας 360 μοιρών, η Google καταγράφει με απίστευτη λεπτομέρεια τους δρόμους όλων των πόλεων αλλά και χωριών του πλανήτη.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων των Νήσων Φερόες, η Google δεν είχε στα άμεσα σχέδια της να επισκεφτεί τα νησιά προκειμένου να τα καταγράψει με τις κάμερες της, ενσωματώνοντας το οδικό δίκτυο των νησιών στο Google Street View. Έτσι οι κάτοικοι έφτιαξαν το δικό τους Street View που το ονόμασαν Sheep View (Sheep= πρόβατο), τοποθετώντας κάμερες πάνω σε πρόβατα, με τα πρόβατα να διασχίζουν τα νησιά Φερόες δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό On Line οδικό οδηγό αντάξιο του Google Street View.

g11

Μετά από μήνες, και αφού η Google δήλωσε ενθουσιασμένη με την απίστευτη πρωτοβουλία των κατοίκων, συγχαίροντας τους για την εκπληκτική τους προσπάθεια, αποφάσισε να στείλει το συνεργείο του Google Street View προκειμένου να καταγράψει επίσημα πλέον το οδικό δίκτυο των νησιών!

Newmail.gr

μαιν

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress