Η συγκινητική ιστορία του Χάτσικο της Βραζιλίας!

Μια συγκινητική ιστορία που θυμίζει έντονα την περίπτωση του θρυλικού σκύλου Χάτσικο, του σκύλου που έγινε το απόλυτο σύμβολο αφοσίωσης και αγάπης προς τον άνθρωπο, συνέβη και στην Βραζιλία. Ο Negao, ένα αδέσποτο σκυλί ζούσε τα τελευταία χρόνια στους δρόμους της πόλης Σάντα Καταρίνα μαζί με τον άστεγο ιδιοκτήτη του τον οποίο δεν αποχωριζόταν ποτέ. Οι δύο τους ήταν αχώριστοι, και ο άστεγος προτιμούσε πολλές φορές να μην φάει ο ίδιος προκειμένου να ταΐσει τον πιο πιστό του φίλο με τον  Negao να έχει βρει στο πρόσωπο του την πιο καλή παρέα.

μ2

Πριν από λίγους μήνες ο άστεγος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπρεπε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο της πόλης, με τον σκύλο να ακολουθεί το ασθενοφόρο καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι και το νοσοκομείο.. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας είχε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε μετά από λίγες ώρες στο νοσοκομείο, με τον πιο πιστό του φίλο να τον περιμένει έξω από το κτίριο του νοσοκομείου ακόμα και σήμερα! Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, προσωπικό και νοσηλευτές τον φροντίζουν πλέον καθημερινά, με τον Negao να τρέχει κάθε φορά που ένα ασθενοφόρο πλησιάζει το νοσοκομείο, καθώς αυτή ήταν η τελευταία εικόνα που είχε από το αγαπημένο του αφεντικό!

μ1

Δύο διαφορετικές οικογένειες αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον Negao, και ο πιστός σκύλος μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα το είχε σκάσει και είχε επιστρέψει στο νοσοκομείο περιμένοντας το αγαπημένο του αφεντικό! Το προσωπικό του νοσοκομείο αποφάσισε τότε να τον κρατήσει μέχρι ο ίδιος ο σκύλος αποφασίσει ότι θα πρέπει να φύγει, διαφορετικά είναι όλοι διατεθειμένοι να τον έχουν κοντά τους για πάντα..

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress