Η παραλία των 151 χιλιομέτρων!

Η Αυστραλία είναι μια χώρα που φημίζεται για τις μεγάλες ευθείες της… Στην πανέμορφη αυτή χώρα θα συναντήσουμε έναν αυτοκινητόδρομο 145 χιλιομέτρων που δεν έχει ούτε μια μικρή στροφή, καθώς και την σιδηροδρομική γραμμή που έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες καθώς εκτείνεται σε μια απόλυτη ευθεία των 480 χιλιομέτρων. Στην Αυστραλία επίσης υπάρχει και το μεγαλύτερο σκυλόσπιτο του πλανήτη με έναν φράχτη που φτάνει τα 6 χιλιόμετρα!

ge

Η παραλία των 151 χιλιομέτρων η οποία απλώνεται σε μια τεράστια ευθεία, βρίσκεται στην περιοχή Gippsland στην πολιτεία της Βικτώρια στο νοτιοανατολικό άκρο της ηπείρου. Ακριβώς πίσω από την παραλία βρίσκονται οι λίμνες Gipssland, οι οποίες είναι και οι μεγαλύτερες σε έκταση σε ολόκληρο το νότιο ημισφαίριο του πλανήτη.

gf

 

Η θαλάσσια ζωή στην συγκεκριμένη περιοχή είναι εξίσου σπάνια με την παραλία, καθώς περιλαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες θαλασσίων ειδών στον πλανήτη, με περισσότερα από 900 διαφορετικά είδη να συγκεντρώνονται στα καταγάλανα νερά της.

uf1 uf2 uf3

Για να καταλάβει κανείς το τεράστιο μέγεθος αυτής της παραλίας, σύμφωνα με τοπικά τουριστικά γραφεία, υπάρχουν κομμάτια της παραλία που είναι σχεδόν απάτητα από τον άνθρωπο!

 

ccc

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress