“Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέταρτο μνημόνιο”

Για νέα επώδυνα και σκληρά μέτρα κάνει λόγο η ΝΔ για τις αποφάσεις του Eurogroup, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «πανηγυρίζει για το τέταρτο μνημόνιο» και υπογραμμίζει ότι τα μέτρα αυτά είναι τόσο σκληρά όσο και αναποτελεσματικά.

«Απόψε, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέταρτο Μνημόνιο με νέα, επώδυνα και σκληρά μέτρα με τα οποία επιβαρύνει τον ελληνικό λαό εξαιτίας της παταγώδους αποτυχίας της.
Όλους τους Έλληνες μας περιμένει, εκτός των άλλων, η αύξηση των έμμεσων φόρων με αλυσιδωτές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, οι μειώσεις στους μισθούς του Δημοσίου και η άμεση πώληση εξυπηρετούμενων και μη εξυπηρετούμενων δανείων, με προσωρινή εξαίρεση τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας» αναφέρει η ΝΔ.
«Ταυτόχρονα, θεσπίζεται πρόσθετος προληπτικός μηχανισμός περικοπής μισθών και συντάξεων, εφόσον δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι.
Επίσης, η ρύθμιση του χρέους παραπέμπεται για το τέλος του προγράμματος, δηλαδή το 2018, ενώ κατηγορηματικά αποκλείεται κάθε σκέψη για κούρεμα του χρέους, υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία και επισημαίνει ότι «είναι τόσο σκληρά και ταυτόχρονα αναποτελεσματικά αυτά τα μέτρα, που όποιο ψέμα και αν χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση δεν την πιστεύει πλέον κανείς».

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress