“Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή”

«Ανίκανη να κυβερνήσει τη χώρα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» επισήμανε ότι η ψήφιση των μέτρων δεν σημαίνει ότι θα ανακάμψει και η οικονομία.

«Βλέπουμε μια ανικανότητα στη διακυβέρνηση, είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα και την οδηγεί στην καταστροφή» είπε στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» η κ. Βούλτεψη και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να κυβερνήσει κάποιος μια χώρα, όταν επί 50 και πλέον ημέρες -όπως ανέφερε- δεν μπορεί να ανοίξει τη βασική σιδηροδρομική γραμμή για τη μεταφορά προϊόντων προς και από την Ευρώπη.

Πρόσθεσε, ότι η ψήφιση των μέτρων βάζει την Ελλάδα σε μεγαλύτερη περιπέτεια, καθώς -όπως εκτιμά- δεν θα μπορέσουν να εφαρμοστούν, ενώ, είπε ότι ταυτόχρονα βρίσκεται και σε πλήρη στασιμότητα και η ανάπτυξη της χώρας.

Κληθείσα να σχολιάσει το ότι σε αντίθεση με τη ΝΔ, ένα μεγάλο τμήμα των δανειστών αισιοδοξεί για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι «είναι καλό ως προς αυτούς, αφού νομοθετεί η Ελλάδα αυτά τα οποία ζητούν» και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να κινηθεί η οικονομία και να παραχθεί πλούτος με λουκέτα στην αγορά και μείωση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 4% κάθε μήνα.
AΠΕ

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress