Η εμφάνιση δε μετράει… ούτε στα φρούτα και λαχανικά!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, εκατομμύρια φρούτα και λαχανικά καθημερινώς δεν βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ, εξαιτίας κάποιου χτυπήματος που μπορεί να έχουν ή λόγω του άσχημου σχήματός τους. Έτσι καταλήγουν να γίνονται χυμοί, σούπες και σάλτσες, ή τις περισσότερες φορές, να πετιούνται.

μήλα

Αυτή την άσκοπη σπατάλη τροφίμων, έρχεται να τερματίσει αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Καναδά, η οποία πωλεί τα όχι και τόσο εμφανίσιμα φρούτα και λαχανικά με τιμή 30% χαμηλότερη από την κανονική.

πατάτες

Η καμπάνια αυτή, που ονομάστηκε “Naturally Ιmperfect”, έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο και, σε πρώτο στάδιο, αφορούσε πατάτες και μήλα. Όμως, λόγω της αυξημένης ζήτησης που είχαν αυτά τα προϊόντα, το σούπερ μάρκετ έχει ήδη προχωρήσει και σε πιπεριές, μανιτάρια και κρεμμύδια και σκοπεύει να προχωρήσει την καμπάνια και σε άλλα φρούτα και λαχανικά.

πιπεριές

“Οι πελάτες μας κατάλαβαν ότι τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνισή τους” δήλωσε ο Dan Branson, υποδιευθυντής του σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το odditycentral.com. “Η καμπάνια πήγε πολύ καλύτερα από ότι περιμέναμε”.

Newmail.gr

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress