Η βέρα που σας ενημερώνει για τους καρδιακούς ρυθμούς του συντρόφου σας!

 

Η ιδιαίτερη αυτή βέρα είναι μια “έξυπνη” βέρα που σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την καρδιακή συχνότητα του συντρόφου σας που φοράει την άλλη βέρα, κρατώντας σας ενήμερους 24ώρες το 24ωρο για την κατάσταση της καρδιάς του!

Η εταιρεία Touch, σχεδίασε και κατασκεύασε αυτές τις βέρες από το μέλλον.. όπου το μόνο που έχετε να κάνετε αφού τις αγοράσετε είναι να κατεβάσετε το επίσημο application της εταιρείας στο τηλέφωνο σας και αυτό αυτόματα θα αναγνωρίσει τις βέρες όπου και θα αρχίσει να περνάει όλα τα στοιχεία από την βέρα που με τους αισθητήρες που έχει πάνω της μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανιχνεύσει και να στείλει στον άλλο χρήστη τους καρδιακούς σας παλμούς!

ς1

Όταν ενεργοποιείτε την λειτουργεία των καρδιακών παλμών αυτόματα θα νιώθετε με μικρές δονήσεις τους χτύπους της καρδιάς του συντρόφου σας, ακόμα και αν βρίσκεστε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Οπότε αν διαπιστώσετε ταχυκαρδία θα μπορείτε να τον/την καλέσετε για τον ηρεμήσετε, αφού η βέρα θα σας έχει ειδοποιήσει για την απότομη αλλαγή των καρδιακών παλμών του συντρόφου σας.

ς2

 

Η κατασκευάστρια εταιρεία της βέρας σημειώνει ότι για την κατασκευή της high tech βέρας χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 100 μικρά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, μεταξύ των οποίων και ένας ανιχνευτής καρδιακών παλμών τελευταίας τεχνολογίας, και ένα πρωτοποριακό κόκκινο LED φως που επίσης πάλλεται με την καρδιακή συχνότητα του συντρόφου σας..

Η τιμή της βέρας ξεκινάει από τα 600 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.000 δολάρια αν είναι από χρυσό.. Βέβαια πρέπει να φροντίζετε πάντα να την φορτίζετε μια φορά την εβδομάδα γιατί δεν θα είναι και ότι καλύτερο να μείνετε από μπαταρία και ο σύντροφος σας να έχει μηδενική ένδειξη παλμών…

Την βέρα μπορείτε να την αγοράσετε εδώ

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress