Επαναλειτουργεί το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Ηράκλειο

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Αλικαρνασσό αποδίδεται προς χρήση στους δημότες, μετά την ανακαίνιση των εγκαταστάσεών του και την αποκατάσταση του χώρου από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Ηρακλείου.

Τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του θα γίνουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί και «η επανέναρξη λειτουργίας των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων Αγωγής σηματοδοτείται με το ελπιδοφόρο σύνθημα «Οδηγώ με Ασφάλεια το Μέλλον μου» της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης» σύμφωνα με τον δήμο της πόλης.

Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2016 οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας θα αναπτύξουν στα παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών, μέσω ενός πλέγματος βιωματικών δράσεων, τις αρχές της ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, συνοδεύοντάς τους στα πρώτα βήματά τους ως συνεπείς και υπεύθυνοι χρήστες του οδικού δικτύου.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας ολοκληρώνεται με την παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού που συνοψίζει το μήνυμα υγείας, εκπαίδευσης και οδικού πολιτισμού στους εκπαιδευόμενους μαθητές από τα έγκριτα επιστημονικά μέλη του Εργαστηρίου Μελέτης συμπεριφορών υγείας και οδικής ασφάλειας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Κρήτης.

Στις διήμερες εκδηλώσεις, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2016, θα συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης με πλήρωμα και αντίστοιχο όχημα και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress