Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Για την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το φθινόπωρο του 2012 στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος  ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος και ξεναγήθηκε στο εργοτάξιο.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του χαρακτήρισε το Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  ως ένα έργο παγκόσμιας εμβέλειας, μια παρακαταθήκη πολιτισμού και γνώσης για την πόλη της Αθήνας. Όπως είπε  είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό έργο το οποίο θα επιτρέψει σε δεκάδες χιλιάδες Αθηναίους, αλλά και πολίτες από όλο τον κόσμο, να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες μιας υπερσύγχρονης Βιβλιοθήκης, καθώς και πρόσβαση σε μια μοναδική αίθουσα της νέας Λυρικής Σκηνής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως είναι χρέος όλων να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού αυτό το μοναδικό έργο, το οποίο ενισχύει την εικόνα της Αθήνας στον παγκόσμιο πολιτισμικό χάρτη και ευχαρίστησε δημόσια το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , για αυτήν την εξαιρετικά γενναιόδωρη δωρεά την οποία κάνει στο Ελληνικό Δημόσιο.

Να συγχαρώ το Ίδρυμα για το συνολικό φιλανθρωπικό του έργο, καθώς και για τις σημαντικές δωρεές που έχει κάνει για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανέχειας στη χώρα μας. Να δώσω τη διαβεβαίωση ότι όλοι μας θα αγωνιστούμε ώστε το έργο αυτό να αναδειχθεί, να προστατευθεί και να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει στον παγκόσμιο πολιτισμικό χάρτη» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

AΠΕ

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress