Ενα κελί πολυτελείας!

Ο Jarvis Chimenes Pavao, θεωρείται ένας από του πιο επικίνδυνους διακινητές ναρκωτικών σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική και έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλακή, στις φυλακές Tacumbu στην Παραγουάη. Ο έμπορος ναρκωτικών έχει μετατρέψει το κελί του σε ένα  δωμάτιο που θυμίζει περισσότερο σουίτα σε πολυτελή ξενοδοχείο παρά κελί σε σωφρονιστικό ίδρυμα! Το μεγάλο κελί έχει χωριστεί σε τρία δωμάτια και περιλαμβάνει, σαλόνι με τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας High Definition και άνετους καναπέδες, τραπεζαρία για να τρώει παρέα με τους συγκρατούμενους του, κουζίνα για να μαγειρεύει ο ίδιος το αγαπημένο του φαγητό, ακόμα και ένα γραφείο για να κανονίζει από την φυλακή τις δουλειές του…

11 12

Το κελί διαθέτει επίσης κλιματισμό, σύνδεση στο ίντερνετ και φυσικά επιτρέπεται η χρήση των κινητών τηλεφώνων στο εσωτερικό του! Το κελί επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους ευκατάστατους φυλακισμένους με ενοίκιο 600 δολάρια την εβδομάδα! Φυσικά όλα αυτά γινόντουσαν εν γνώση του διευθυντή των φυλακών ο οποίος μαζί με αρκετούς φύλακες έλαβαν ένα γενναίο ποσό για να κρατήσουν τα στόματα τους κλειστά..

13

Σε μια έφοδο όμως της αστυνομίας της Παραγουάης στις συγκεκριμένες φυλακές, αποκαλύφθηκε όλο το παράνομο κελί-σουίτα όπου και διατάχτηκε καταστροφή με τον δημοφιλή έμπορο ναρκωτικών να μεταφέρεται πάλι σε ένα ταπεινό κελί… 33! Ο διευθυντής των φυλακών αντιμετωπίζει επίσης σοβαρές κατηγορίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχασε και ένα σταθερό εισόδημα..

Πηγή φώτο: Hoy Newspaper

14

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress