“«Για να παρακολουθήσει κανείς την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να έχει πολύ κοντή μνήμη”

Σκληρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια σ τη συζήτηση για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και την κατηγόρησε για διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

«Για να παρακολουθήσει κανείς την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να έχει πολύ κοντή μνήμη. Να έχει τη λήθη όχι την αλήθεια, να ξεχάσει τις δεσμεύσεις της Ν.Δ όπως προέκυψαν, όχι από τον προγραμματικό της λόγο, αλλά από τις υπογραφές της στην πέμπτη αξιολόγηση. Να ξεχάσει ότι, ο αρμόδιος τομεάρχης της, έλεγε ότι με την παρούσα συμφωνία τελειώνουν οι επικουρικές συντάξεις. Να ξεχάσει κυρίως τις εκλογές του Σεπτέμβρη διότι αναδεικνύουν τη δομική διαφορά της δικής μας παράταξης από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εξελέγη με τα Ζάππεια και πολιτεύτηκε με το “ουδείς αναμάρτητος” και τα “μνημόνια” τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

“Αντίθετα με τη Ν.Δ”, σημείωσε, “εμείς για ότι καταφέραμε ζητήσαμε την έγκριση του ελληνικού λαού. Το Γενάρη ζητήσαμε εντολή διαπραγμάτευσης και το Σεπτέμβρη ζητήσαμε από το λαό, να αποφανθεί για το αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης και να επιλέξει την κυβέρνηση με την οποία θα πορευτεί”.

Ο κ. Παπάς πρόσθεσε, ότι εκείνος που προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τη στρατηγική και την πολιτική της Ν.Δ., “θα πρέπει να έχει και το χάρισμα να εξηγεί τη μαγεία, διότι η Ν. Δ., ισχυρίζεται ότι θα είχε λιγότερα μέτρα, ενώ είχε συμφωνήσει 20 δισ ευρώ, πλεονάσματα”.

“Έχει συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός, και από τους τόνους της αντιπαράθεσης, ότι άλλη συμφωνία θα είχε με κυβέρνηση της Ν.Δ και άλλη συμφωνία έχει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ” τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση: “Αυτό θα το συνειδητοποιήσουν και όσοι έχουν ανεβάσει τις μηχανές και τις δουλεύουν στο φουλ και θα καούν στο ζέσταμα, διότι δεν υπολόγισαν όταν πατούσαν το γκάζι ότι η αξιολόγηση κλείνει, ότι ο ελληνικός λαός θα συνειδητοποιήσει ότι με τη διαπραγμάτευση μπορείς να διεκδικείς και να κερδίζεις, και ότι έχει κλείσει η περίοδος που η Ελλάδα ήταν ανάδελφη και ουραγός στην Ευρώπη και εκλιπαρούσε. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έχει συμμαχίες προκαλεί εξελίξεις και διαμορφώνει τους όρους για τη διαμόρφωση της Ευρώπης της επόμενης ημέρας”.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress