Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού

Σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τσάρλι Χάναμ, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα, Άστριντ Μπερζές-Φρίσμπι, Ντζίμον Χούνσου και Έινταν Γκίλεν.

 

Μετά τις ταινίες «Sherlock Holmes» και την αναβίωση των 60ies, στην ταινία κατασκοπίας «The Man from U.N.C.L.E.», ο Γκάι Ρίτσι καταπιάνεται με έναν ακόμη θρύλο της βρετανικής κουλτούρας, τον Βασιλιά Αρθούρο, σε μια ιστορία που το έπος του Αρθούρου θα συναντήσει το στιλ του «Lock Stock and TwoSmoking Barrels. Στον ομώνυμο ρόλο ρου Αρθούρου θα δούμε τον πρωταγωνιστή του «Sons of Anarchy», Τσάρλι Χάναμ. Δίπλα του πρωταγωνιστούν οι Άστριντ Μπερζές-Φρίσμπι, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζίμον Χούνσου, ο Έινταν Γκίλεν, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζουντ Λο και ο Έρικ Μπάνα.

Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, θα γνωρίσουμε έναν ατίθασο νεαρό Αρθούρο, κυρίαρχο των δρόμων του Λοντόνιουμ με την συμμορία του, ο οποίος αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς. Ο Ρίτσι σκηνοθετεί την ταινία από ένα σενάριο του ιδίου και των Τζόμπι Χάρολντ και Λάιονελ Γουίγκραμ, σε ιστορία του Τζόμπι Χάρολντ.

 

Η ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Μαΐου, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

 

Official Trailer (YouTube Link): https://youtu.be/5yGwpfMwNko

Official Trailer (Download Link): https://we.tl/gR9ECAyTWK

 

Press Materials: https://we.tl/rW7GKM2X0u

 

Μπορείτε να βρίσκετε όλα τα publicity υλικά των ταινιών μας (φωτογραφίες, trailers, δελτία τύπου, υλικά για social media) στο παρακάτω dropbox link:

https://www.dropbox.com/sh/o3yn7qe4957s5qa/AACoBSa5rjMrousCbTKFq-oxa?dl=0

 

Για την ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού», μπορείτε να κλικάρετε απευθείας το παρακάτω dropbox link:

https://www.dropbox.com/sh/6f28cicp4vqntiq/AACX62YKujDRkn1VVOE-R1CIa?dl=0

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress