Αρωματίστε με φυσικό τρόπο το αυτοκίνητο σας!

Όταν οι φίλοι σας προτιμούν να πάρουνε το λεωφορείο, ταξί, μετρό παρά να μπούνε στο αυτοκίνητο σας ή καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής με τα αυτοκίνητο σας έχουν το κεφάλι τους συνέχεια έξω από το παράθυρο σαν σκυλάκια… τότε αυτό προφανώς είναι μια ένδειξη ότι το αυτοκίνητο σας θέλει καθάρισμα..

Ακόμα όμως και να το πάτε στο πλυντήριο αυτοκινήτων, μετά από μερικές μέρες είναι πολύ πιθανό το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να μην μυρίζει τόσο ωραία όπως ήταν μετά από το πλύσιμο. Πολλοί επιλέγουν τα αρωματικά αυτοκινήτου, εμείς ωστόσο σας προτείνουμε ένα φυσικό αρωματικό αυτοκινήτου το οποίο δεν περιέχει όλα τα χημικά που συνήθως έχουν τα αρωματικά χώρου και είναι πολύ οικονομικό αλλά και πάρα πολύ αποτελεσματικό. Τοποθετήστε αρωματικά φακελάκια τσαγιού (με προτίμηση στις γεύσεις βανίλια και κανέλα) , και θα μυρίσετε.. αμέσως την διαφορά..  Τα φακελάκια τσαγιού τραβούν με αποτελεσματικό τρόπο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές που βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο σας, χαρίζοντας ταυτόχρονα την φρέσκια μυρωδιά τους.

maindd

Απλά τοποθετήστε μερικά φακελάκια αρωματισμένο τσάι (μην τα βράσετε.. όπως είναι από την συσκευασία τους), κάτω από το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού , και στις πλαϊνές θήκες του αυτοκινήτου και θα έχετε ένα αρωματισμένο αυτοκίνητο για αρκετές εβδομάδες..

 

newmail.gr

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress