Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις της σχολής «δήλος»

Η Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος» – Δήμητρα Χατούπη ολοκλήρωσε και φέτος με απόλυτη επιτυχία την Ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016.  Συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές της, καθώς όλοι τους πέρασαν με επιτυχία στις φετινές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η σχολή, που ήδη μετράει 13 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας, είναι περήφανη για τις επιδόσεις των μαθητών της, που αποφοίτησαν παρουσιάζοντας πέντε παραστάσεις: «Τελευταία Στοιχήματα!» (πρωτότυπο κείμενο των τελειοφοίτων της «δήλος», δραματουργική επιμέλεια Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Δήμητρας Χατούπη), «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» του Λ. Πιραντέλλο (σκην. Λένας Φιλίπποβα), «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» του Λ. Πιραντέλλο (σκην. Λένας Φιλίπποβα), «Δωδέκατη Νύχτα» του William Shakespeare (σκην. Βασίλη Ανδρέου) και «’Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του William Shakespeare (σκην. Βασίλη Ανδρέου).

 

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας δασκάλων και μαθητών.  Η «δήλος» ευχαριστεί τους καθηγητές της για τη στήριξη και τους σπουδαστές της για τη συνεπή καλλιτεχνική τους διαδρομή.

 

Ιδιαιτέρως η σχολή συγχαίρει τους αποφοίτους Θεοδόση Σκαρβέλη για την επιτυχία του στις εξετάσεις του Gitis, Ακαδημία Θεάτρου της Μόσχας, και την Γιάννα Σωτηροπούλου για την επιτυχία της στις εξετάσεις του Royal Central School of Speech & Drama του Λονδίνου.

 

Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές, η σχολή θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά, όπως πάντα, με ένα δυναμικό επιτελείο καθηγητών.

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress