Αλόη – το φυτό της μακροζωίας!

Η αλόη έχει 200 και πλέον θρεπτικά συστατικά και αναδεικνύεται,ένας πολύτιμος σύμμαχος για την υγεία και την μακροζωία μας .
Οι καθημερινές συνήθειες,όπως το κάπνισμα,η έλλειψη γυμναστικής και η κακή διατροφή,μας επιβαρύνουν την υγεία και μας οδηγούν σε διάφορα προβλήματα υγείας ( παχυσαρκία,καρδιά ).
Επίσης,η ακτινοβολία,η μόλυνση του νερού και των τροφών και το άγχος,οδηγούν στο οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση.
Ο οργανισμός μας για να αμυνθεί σε όλους αυτούς τους κινδύνους συνθέτει αντιοξειδωτικές ουσίες που προσπαθούν να περιορίσουν τις ζημιές.
Αλλά,αυτές δεν είναι πάντα αρκετές για τη διατήρηση της καλής μας υγείας και γιαυτό είναι απαραίτητο να τις λαμβάνουμε και από τη διατροφή μας.


Η αλόε βέρα έχει αντιοξειδωτική ικανότητα και είναι από τα γνωστότερα είδη της αλόης.Το τζελ της,περιέχει πάνω από 200 θρεπτικά συστατικά και ανάμεσα σε αυτά είναι οι βιταμίνες A,C και E.
Επίσης το τζελ της αλόε βέρα περιέχει : πλούσια ποσότητα μεταλλικών στοιχείων (σίδηρος,μαγνήσιο,κάλιο,μαγγάνιο κ.ά) που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και του δέρματος )
Πολλά θεραπευτικά ένζυμα που κάνουν καλό στο δέρμα και τους ιστούς.
Και τα αμινοξέα, τα οποία αποτελούν δομικά συστατικά των πρωτεϊνών.
Όλα αυτά τα συστατικά αποτελούν ένα μοναδικό κοκτέιλ υγείας.

Τίνα Παπαδάκη

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress