Αγόρασαν 300 κιλά αστακούς για να τους ρίξουν πίσω στη θάλασσα!

Μια ομάδα μοναχών από το νησί του  Πρίγκηπα Εδουάρδου στον Καναδά, απέδειξαν και στην πράξη ότι η ζωή είναι ανώτερη από οτιδήποτε άλλο αγοράζοντας περισσότερα από 300 κιλά αστακών από διαφορετικά εστιατόρια του νησιού για να τους ελευθερώσουν μετά από λίγη ώρα πίσω στον ωκεανό!

Περισσότερα από 300 κιλά αστακών γλίτωσαν κυριολεκτικά  τελευταία στιγμή την κατσαρόλα, αφού οι μοναχοί μέσα σε λίγες ώρες είχαν καταφέρει να μαζέψουν σχεδόν όλους τους αστακούς από τα εστιατόρια του νησιού! Το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι μοναχοί δεν ήταν στο να γίνουν όλοι χορτοφάγοι όπως είναι και αυτοί, απλά να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την αξία που έχει η ζωή είτε αυτή είναι η ζωή ενός αστακού, που θα πρέπει να την σεβόμαστε με τον ίδιο τρόπο που σεβόμαστε και την ανθρώπινη ζωή.

μον1

Μόλις συγκέντρωσαν τους εκατοντάδες αστακούς, οι μοναχοί επιβιβάστηκαν σ΄ ένα καΐκι και αφού απομακρύνθηκαν μακρυά από την ακτή και σε σημείο που θα είναι δύσκολο να τοποθετηθούν κλουβιά για να τους ξαναψαρέψουν,  τους απελευθέρωσαν!

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress