Έσπασε την καμπίνα του ίντερνετ για να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες του!

Ένας άντρα από τη πόλη Γουιφάνγκ της Κίνας, έσπασε όχι μια αλλά τέσσερις καμπίνες τηλεφωνίας και ίντερνετ αφήνοντας χωρίς τηλέφωνο και διαδίκτυο χιλιάδες κατοίκους της πόλης προκειμένου να μην δημοσιευτούν κάποιες φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο άντρας με το όνομα Liu, είχε μετακομίσει πρόσφατα στην μικρή πόλη προκειμένου να ξεκινήσει να δουλεύει ως εργάτης σε μια κατασκευαστική εταιρεία της περιοχής. Στις αρχές Ιουνίου είχε πάει σε έναν χορό που διοργάνωσε μια τοπική οργάνωση ηλικιωμένων γυναικών, και αφού δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει αποφάσισε να πάει. Ο Liu ξεκίνησε να ξεδιπλώνει τις χορευτικές του ικανότητες οι οποίες σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκομένων ήταν αρκετά αστείες, με πολλούς από αυτούς να τον φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο Liu φεύγοντας από το πάρτι συνειδητοποίησε ότι είχε γίνει το επίκεντρο της συζήτησης όλων των παρευρισκομένων που συζητούσαν τις ιδιαίτερες χορευτικές του φιγούρες δείχνοντας μάλιστα ο ένας στον άλλον τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχαν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα!

ιν1

Τότε ήταν που ο Liu, σε μια κίνηση απελπισίας και με τον φόβο ότι μπορεί οι φωτογραφίες να ανέβαιναν στο διαδίκτυο, κατέστρεψε τέσσερις καμπίνες της εταιρείας τηλεφωνίας και παροχής ίντερνετ, καταστρέφοντας τις ολοσχερώς και ξηλώνοντας τις οπτικές ίνες από το εσωτερικό τους! Η αστυνομία χρειάστηκε σχεδόν δύο μήνες για να ανακαλύψει ότι ο Liu ήταν ο υπεύθυνος του σαμποτάζ..

Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο  καμία φωτογραφία του Liu με τις αστείες χορευτικές του ικανότητες!

Newmail.gr με πληροφορίες από thenanfang 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress