Ένα ψαράκι δίνει τέλος στην έλλειψη σιδήρου

Ο Καναδός γιατρός Christopher Charles εφηύρε ένα σιδερένιο ψαράκι, το οποίο μπορεί να δώσει τέλος στο πιο σύνηθες διατροφικό πρόβλημα του κόσμου: την έλλειψη σιδήρου.

ψαρι 6

Περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από έλλειψη σιδήρου και πολλοί από αυτούς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθεύονται καθημερινώς με φάρμακα. Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα δίνει ο Charles,του οποίου η εφεύρεση ενισχύει την καθημερινή ποσότητα σιδήρου που χρειάζεται ο οργανισμός ενός ενήλικα, έως και 75%.

ψαρι 1

“Το μόνο που έχει να κάνει ο πάσχων είναι να βράσει για 10 λεπτά το σιδερένιο ψαράκι σε νερό ή σε φαγητό και να προσθέσει λεμόνι, το οποίο βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.” αναφέρει ο γιατρός. “Το ψαράκι δεν αλλάζει τη γεύση του φαγητού και η δράση του διαρκεί για χρόνια” συμπληρώνει.

ψαρι 5

Επιπλέον, με την αγορά ενός “Lucky Iron Fish”, όπως είναι και η επίσημη ονομασία του, διατίθεται άλλο ένα σε κοινότητες του κόσμου που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται με φάρμακα, δίνοντας λύση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα υγείας.

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress