Ένα παγωτό που δεν λιώνει!

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό και μέσα σε λίγα λεπτά αυτό έχει λιώσει χωρίς να προλάβετε καν να το τελειώσετε. Ούτε λόγος βέβαια να αγοράσετε ένα οικογενειακό παγωτό από το σούπερ μάρκετ ή το περίπτερο.. θα πρέπει να τρέχετε με την ταχύτητα του φωτός για να προλάβετε να το βάλετε στην κατάψυξη πριν αυτό γίνει.. σούπα!

ice3

Την λύση στο πρόβλημα του λιωμένου παγωτού έφερε ο Rob Colligno, από την Αγγλία ο οποίος δημιούργησε το πρώτο παγωτό που κυριολεκτικά δεν λιώνει ποτέ! Εμπνευσμένος από το φαγητό που τρώνε οι αστροναύτες στο διάστημα, δημιούργησε το Gastronaut ένα παγωτό που όσο και να το αφήσεις στον ήλιο αυτό δεν θα λιώσει ποτέ! Για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο δημιουργός του πρώτου ξηρού παγωτού μετά από μια σειρά αποτυχημένων πειραμάτων κατάφερε να βρει την “μαγική” φόρμουλα. Η πρωτότυπη αυτή διαδικασία, αφαιρεί όλη την υγρασία από το παγωτό, με τον δημιουργό του παγωτού να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την συνταγή της επιτυχίας..

ice2

Με το που ξεκινήσει κάποιος να τρώει το παγωτό, τότε αυτό λιώνει μέσα στο στόμα απελευθερώνοντας όλες τις γεύσεις του παγωτού και διατηρώντας την υφή ενός κανονικού παγωτού! Το Gastronaut βγαίνει σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, σοκολάτα, cookies and cream και μέντα με σοκολάτα!

Νικόλας Μπάλλος – newmail.gr

Πηγή φώτο: mirror 

ice4

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress