Ένα ξενοδοχείο στον γκρεμό!

Πως θα σας φαινόταν να κοιμόσασταν σ’ έναν απότομο γκρεμό σε ύψος 1,400 μέτρων , κλεισμένοι σε μια γυάλινη κάψουλα που θα ήταν το “δωμάτιο” σας; Σίγουρα δεν θα ήταν η καλύτερη ιδέα για όσους έχουν υψοφοβία και δεν τα πάνε καλά με τους κλειστούς και στενούς χώρους..

δσ; σ;;

Το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο – Vive Skylodge Hotel-  βρίσκεται στο βουνό Cusco, στο Περού και αποτελείται από τρεις γυάλινες κάψουλες που βρίσκονται κυριολεκτικά “γαντζωμένες” πάνω στα βράχια με το απόλυτο κενό κάτω από τα πόδια σας.. Κάθε κάψουλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα, καθώς διαθέτει 4 διπλά κρεβάτια, άνετο σαλόνι και τραπεζαρία και μπάνιο. Οι γυάλινοι τοίχο της κάψουλας επιτρέπουν στους επισκέπτες της να έχουν ανεμπόδιστη θέα σε όλο το οροπέδιο.

ςςς ψλ11

Για να φτάσει κανείς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα πρέπει να περάσει πρώτα από μια σειρά δοκιμασιών, καθώς η πρόσβαση στις “διαστημικές” κάψουλες δεν είναι εύκολη υπόθεση, με πεζοπορία αρκετής ώρας σε στενά μονοπάτια δίπλα από τον γκρεμό, διασχίζοντας στενές γέφυρες σε ύψος 1,000 μέτρων και σκαρφαλώνοντας σε μεταλλικές απότομες σκάλες για να φτάσετε τελικά στον προορισμό σας..

Το κόστος για μια διανυκτέρευση στο πρωτότυπο ξενοδοχείο ξεκινάει από 280 ευρώ την βραδιά..

ψλςς

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress