Ένα ξενοδοχείο μέσα στο δάσος!

Στη Σουηδία βρίσκεται το Kolarbyn Eco-Hotel, και από το όνομα του και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα οικολογικό ξενοδοχείο, που υπόσχεται στους πελάτες τους ότι κατά την διάρκεια της διαμονής τους θα ξεχάσουν όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, και θα μπορέσουν να ξεφύγουν από το άγχος και το στρες της θορυβώδους ζωής στην πόλη!

32

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μικρές καλύβες που βρίσκονται στην καρδιά ενός δάσους της χώρας, με την κάθε καλύβα να έχει το δικό της αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με κάρβουνα.. με το μαγείρεμα του φαγητού να γίνεται από τους ένοικους της καλύβας χρησιμοποιώντας ξύλα που θα πρέπει να ανάψουν προκειμένου να μαγειρέψουν! Το πλύσιμο των πιάτων γίνεται με ευκολία στην κοντινή λίμνη, μόλις λίγα μέτρα από την καλύβα, με το παγωμένο νερό της λίμνης να καθαρίζει αποτελεσματικά τα σκεύη των επισκεπτών..

33

Κάθε μια από τις 12 καλύβες που αποτελούν το οικολογικό ξενοδοχείο, περιλαμβάνει ένα μεγάλο διπλό ξύλινο κρεβάτι και έναν μικρό ξυλόφουρνο! Το ξενοδοχείο προμηθεύει επίσης τους πελάτες με διάφορα υλικά όπως μακαρόνια,σάλτσες, τυρί, γάλα κτλ, προκειμένου να μαγειρέψουν μόνοι τους το φαγητό με τα μαγειρικά σκεύη που βρίσκονται μέσα στην καλύβα!

34

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress