Ένα διαφορετικό χειριστήριο παιχνιδιών!

Το Sym Gym μπορεί να μοιάζει με ένα υβρίδιο μηχανήματος κωπηλασίας και ενός stepper, αλλά είναι και κάτι παραπάνω καθώς είναι το πρώτο χειριστήριο για παιχνίδια που επιτρέπει σε ένα gamer να γυμνάζεται παίζοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο του παιχνίδι στην τηλεόραση!

σ1

Στην θέση του κλασικού joystick και των κουμπιών, υπάρχουν πετάλια και χερούλια που ανάλογα με το παιχνίδι πρέπει ο χρήστης να τα χειρίζεται ώστε να μπορεί να ολοκληρώνει κάθε πίστα, γυμνάζοντας ταυτόχρονα όλο του το σώμα. Για παράδειγμα αν ο ήρωας του βιντεοπαιχνιδιού πρέπει να περπατήσει στην πλαγιά ενός βουνού θα πρέπει να βάλετε την διπλάσια δύναμη στα πόδια σας προκειμένου να καταφέρει ο ψηφιακός σας παίχτης να ανέβει την ανηφόρα.. Το χειριστήριο Sym Gym είναι πλήρως συμβατό με τις κονσόλες Playstation και Xbox, και τα παιχνίδια που προτείνει η εταιρεία ότι θα σας γυμνάσουν με τον καλύτερο τρόπο είναι τα Pacman και Asteroids!

σ2

To ιδιαίτερο αυτό χειριστήριο, προβάλει επίσης στην οθόνη σας, στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για κάθε σας συνεδρία παιχνιδιού, παρέχοντας σας πολύτιμες πληροφορίες για τις θερμίδες που καίτε, την διάρκεια του παιχνιδιού, και την αντίσταση που έχει σε κάθε στιγμή το μηχάνημα!

σ3

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress