Ένα δάσος με βράχους!

Το ιδιαίτερο αυτό δάσος που αποτελείται από τεράστιους βράχους είναι γνωστό και ως το πέτρινο δάσος Lena, και βρίσκεται 60 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Γιακούτσκ της Ρωσίας. Οι πελώριοι βράχοι που αποτελούν το μοναδικό αυτό “δάσος” υψώνονται σε ύψος μέχρι και τα 150 μέτρα από το έδαφος και εκτείνονται σε μια έκταση που καλύπτει περισσότερα από 80 χιλιόμετρα παράλληλα με το ποτάμι της περιοχής!

ρ1 ρ2

Για να επισκεφτεί κάποιος το συγκεκριμένο μέρος θα πρέπει να ξεκινήσει από τη Μόσχα όπου αεροπορικώς θα φτάσει στην πόλη Γιακούτσκ, το οποίο διαρκεί σχεδόν 7 ώρες με τις καιρικές συνθήκες να δημιουργούν πολλές φορές μεγάλες αλλαγές στα αεροπορικά δρομολόγια. Με την άφιξη σας στην πόλη Γιακούτσκ θα πρέπει να επιβιβαστείτε σε ένα μικρό σκάφος προκειμένου να ταξιδέψετε αντίθετα με το ρεύμα του ποταμιού προκειμένου να φτάσετε στο περίφημο δάσος Lena. Το ταξίδι με το μικρό σκάφος μπορεί να διαρκέσει ακόμα και 15 ώρες λόγω των δυνατών ρευμάτων του ποταμού.

ρ3 ρ4

Προκειμένου να αποφύγετε όλη αυτή την ταλαιπωρία σας προτείνουμε να απολαύσετε τις παρακάτω μοναδικές εικόνες από το ιδιαίτερο αυτό δάσος των βράχων, που θα δεν θα σας κοστίσει και τίποτα καθώς και μόνο για τα αεροπορικά εισιτήρια θα χρειαζόσασταν περισσότερα από 1,500 ευρώ το άτομο..

ρ5 ρ6

Πηγές φώτο: 1, 2, 3,

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress