Ένας ιδιαίτερος αυτόματος πωλητής!

Μια ομάδα μαθητών από την Ιταλία σχεδίασε και δημιούργησε έναν αυτόματο πωλητή που  μετατρέπει τα πλαστικά αντικείμενα σε ξεχωριστές θήκες κινητών τηλεφώνων, με την χρήση ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή!

ιτ

Οι πέντε μαθητές μαζί με την καθηγήτρια τους, σχεδίαζαν τους τελευταίους μήνες το ιδιαίτερο αυτό μηχάνημα το οποίο έχει την εξωτερική εμφάνιση ενός αυτόματου πωλητή μόνο που αντί για κέρματα δέχεται πλαστικά αντικείμενα τα μετά την επεξεργασία ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή μετατρέπονται σε  σε πολύχρωμες θήκες για κινητά τηλέφωνα. Η ποσότητα που συλλέγει ο αυτόματος πωλητής μεταφέρεται στο εργαστήριο που υπάρχει ο τρισδιάστατος εκτυπωτής και εκεί ανάλογα με τα χρώματα του πλαστικού και τα σχέδια που έχουν προγραμματίσει οι μαθητές, βγαίνει και μια ξεχωριστή θήκη τηλεφώνου.

ιτ22

Ο αυτόματος πωλητής είναι πάντα εφοδιασμένος με μια σειρά από διαφορετικές θήκες κινητών τηλεφώνων, σε διάφορα σχέδια και χρώματα ώστε κάθε φορά που κάποιος τοποθετήσει μια συγκεκριμένη ποσότητα στο μηχάνημα, να λάβει αμέσως και την θήκη του κινητού!

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress